13 νέα third party Steam Boxes


  Μετά απο ένα δεκαήμερο πανευρωπαικής gaming αναζήτησης ήρθε η ώρα της επιστροφής στην καθημερινότητα.

  Καλή μας gaming χρονιά για αρχή και πάμε να δούμε τα ολοκαίνουρια third party steamboxes που ανακοινώθηκαν απο την valve.

Όλες οι εικόνες είναι παρμένες απο το kotaku το οποίο με τη σειρά του της πήρε απο το valve brochure.

  Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις. Τα περισσότερα απο τα παραπάνω είναι ΑΣΧΗΜΑ. Δεν είναι κάτι που θα έβαζα στο σαλόνι μου για κανένα λόγο και δεν κοντράρουν τις κονσόλες σε τίποτα.

  Τα low end σχετικά οικονομικά boxes (που είναι και τα πιο όμορφα όπως τα ibuypower) είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν και τα high end εκτός του οτι είναι πανάσχημα δε δίνουν κανένα κίνητρο να τα αγοράσει κάποιο ξεχωριστά.

  Με τα ίδια $$ κάνω έναν ΤΕΡΑΣ desktop pc και τραβάω ένα hdmi. Meanwhile έχω και να επιλέξω απο όλα τα compatible controllers και γενικά δεν περιορίζομαι απο τίποτα. Γενικά περίμενα κάτι λίγο πιο λογικό απο τις παραπάνω εταιρίες και μια κοντρίτσα με τις κονσόλες για το σαλόνι. Όμως και η εμφάνιση και το value for money είναι θλιβερά σε ότι βλέπω μέχρι τώρα. To μόνο δυνατό Point είναι το steam και οι τιμές των παιχνιδιών εκεί. Αν βγεί κάποιο λογική και όμορφη πρόταση στις TBA ευχαρίστως να την λάψω υπόψη, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα, εμπρός καλό μου hdmi. 

  Μένει να βγούνε και τα specs απο το alienware steambox, να γελάσουμε όλοι μαζί και να έχουμε να θυμόμαστε αυτή την third party παρωδία.

Update:

Alienware:

 

Comments

comments