Παρελθόν ο Cop απο τους Curse.


Και τι μας νοιάζει εμάς, θα μου πείτε…

  Οι Curse δεν θα άλλαζαν ποτέ τον Cop αν δεν είχαν κάποιον καλύτερο και έτοιμο να μπεί στην ομάδα. Το performance του Cop ήταν μια χαρά σε όλη τη season, οπότε μόνο μία αναβάθμιση βγάζει νόημα τη δεδομένη στιγμή.

  Ας πούμε οτι ένας κοινός γνωστός όλων μας, κορυφαίο adc στον κόσμο, είναι free agent εδώ και κάποιο καιρό. Και ας πούμε οτι ψάχνει για ομάδα με potential για άνοδο αλλιώς θα το ρίξει στο CS:GO.

  Οπότε Crs Quas, Crs IWD, Crs Voyboy, Crs Xpecial και…

  Crs Forgιven??

  Heard it here first. Μακάρι οι φήμες να είναι αληθινές.

 

  Και για να έχουμε και κάποια βάση για ότι λέμε, τα ελάχιστα ελεύθερα ad που μπορεί να είναι καλύτερα απο τον Cop αυτή τη στιγμή είναι ο Piglet (που μόλις έφυγε απο τους skt σήμερα), ο chaox λόγω συνεργασίας με τον xpecial για σειρά χρόνων (αν και εντελώς εκτός φόρμας μετά απο τόσο καιρό) και τέλος ο Forgiven. Μετά πάμε είτε σε challenger adc, που κανείς δεν πιστεύει οτι θα είναι καλύτερα απο τον cop, είτε σε μεταγραφές τελευταίας στιγμής/εκπλήξεις.

  Πέρα απο τα παραπάνω, ο forgiven έκανε πρόσφατα follow τον Liquid (owner των Curse) στο twitter και ένα απο τα πιο πρόσφατα tweet του στις 13 Σεπτεμβρίου ήταν: “I must live the NA experience sometime…

  Η λογική κλίνει πάρα πολύ προς τον Forgiven και με λίγη υπομονή θα μάθουμε επίσημα τι και πώς σε μερικές ημέρες. Φυσικά μπορεί και να πέσει μαζικό fail και να είναι κάποιος random (χουχ) αλλα προς το παρόν μπορούμε σίγουρα να ελπίζουμε.

  Για περισότερο rumor, detectivιλίκι και τυχαίο inactivity like us on facebook.

 

Never forget

Comments

comments