E3 2014: Nintendo Presentation


  Και ας κλείσουμε την φετινή Ε3 με την παρουσίαση της Nintendo. Η Nintendo είχε ένα πολύ δύσκολο ρόλο φέτος μιας και οι παρουσιάσεις της θα έκριναν το μέλλον του Wii U. Προσωπικά είμαι κατενθουσιασμένος μιας και είδα ότι περίμενα και ακόμα περισσότερα!

  Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε να περιμένουμε απο τη Nintendo στο προσεχές μέλλον

  Ξεκινώντας, ο Mario μας διευκρίνησε οτι δεν θα έχουμε νέο game για αυτόν. Λατρεύω το self trolling της Nintendo που ήταν εμφανές σε όλη την παρουσίαση. Ανάμεσα σε clipάκια τύπου robot chicken και μια “wtf” εισαγωγή με τον Iwata και τον Reggie σε μια μάχη αλα Super smash brothers είδαμε τα παρακάτω

 

The Legend of Zelda – Wii U

  Ένα open world zelda? Είδαμε μια εκτενή συνέντευξη με ένα developer και στο τέλος αυτής οι nerds ανα τον κόσμο σηκώθηκαν απο καρέκλες μιας και είδαμε το πιο εντυπωσιακό zelda απο πλευράς γραφικών που έχουμε δεί ποτέ…

  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το παιχνίδι θα είναι ελεύθερο και οτιδήποτε βλέπουμε στον ορίζοντα θα μπορούμε να το προσεγγίσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μια πιο εξελιγμένη έκδοση του open world που θέλησαν να κάνουν στο wind waker αλλα χωρίς τις τεχνολογικές δυσκολίες τις εποχής.

  Δεν δόθηκαν ιδιαίτερα στοιχεία αλλα όπως και να χει το “2015” ήταν αρκετό για να μετράμε ώρες και μήνες…

 

 

Super Smash Bros

  Είδαμε να παρουσιάζονται τα amiibo. Κουκλάκια αλλα skylanders τα οποία θα έχουν και εσωτερική μνήμη και δεν θα μεταφέρουν μόνο δεδομένα, αλλα και θα λαμβάνουν. Θα χρησιμοποιούνται  για μεταφορά χαρακτήρων, settings, συλλεκτικούς σκοπούς και απο κει και πέρα για μια πληθώρα τίτλων. Θα έχουν σχετικά άμεσα εφαρμογή και στο Mario kart 8. Το πώς και το γιατί θα το μάθουμε σύντομα.

 

  Επίσης παρουσιάστηκε Mii playable χαρακτήρας. Customized ήρωας πάνω στον οποίο (εκτός απο τα μούτρα μας) μπορούμε να προσαρμόσουμε ~30 κινήσεις

  Στο τέλος της παρουσίασης είδαμε και μια lady something something και έναν dark something something ανάμεσα σε ένα υπέροχο anime.

 

Yoshi’s Wooly World

  Δεν είναι ένα crossover απο το Kirby αλλα ένα καθαρό Yoshi game φτιαγμένο με αυτό το art style. Ένα παιχνίδι που φαίνεται ονειρικό και που θα υποστηρίζει και δυο παίκτες. Μοιάζει αρκετά στο αρτιστικό στύλ με το little big planet αλλα γενικά δεν έχουνε καμία επαφή σαν παιχνίδια.

  Το πιο σημαντικό που είδα σε αυτό το σημείο είναι το πλεκτό κουκλάκι Yoshi το οποίο αν δεν το δίνουν μαζί με Collector’s edition θα πάω στην Ιαπωνία και θα τους κοπανάω.

 

Captain toad treasure tracker

  Το mini game που υπήρχε μέσα στο Super mario 3d world αποκτάει τον δικό του τίτλο και έρχεται τον Οκτώβριο.

 

Pokemon

  Η αλήθεια είναι οτι στην εισαγωγή είδα υπερβολικά καλά γραφικά και πίστεψα οτι είναι Pokemon για το Wii U. Τελικά δεν είδαμε κάτι τέτοιο (ακόμα) αλλα τις δύο εκδόσεις που έρχονται για το 3ds το Νοέμβριο.

 

Bayonetta 2

  Welcome to hell love! Μέσα στο game θα περιλαμβάνεται και το Bayonetta 1. To μεγάλο νέο; Link και Samus skins για μέσα στο game…. Και ποιος ξέρει τι άλλο βέβαια..

 

Hyrule warriors

  Moar link! To Hyrule Warriors είναι ένα Dynasty Warriors με χαρακτήρες της σειράς The Legend of Zelda. 

  Πολλοί playable characters σε μία σειρά που δε με έχει πείσει ακόμα.

 

Kirby and the rainbow curse 

  Πέρασε στα αζήτητα αλλα αναμένεται να είναι πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο game. 2015.

 

Mario maker 

  Ένα level creator για το Super mario. Άπειρες δυνατότητες. Άπειρο gameplay πάνω στα γραφικά του Super Mario Bros U

 

Splatoon

  Ένα online multiplayer game στρατηγικής όπου δύο ομάδες προσπαθούν να διεκδικήσουν μία περιοχή “χρωματίζοντας την”. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απο όσο ακούγεται. Επιτέλους η nintendo κινείται στον χώρο του online και φοβάμαι πολύ για τον ελεύθερο χρόνο μου αν τα καταφέρει καλά.

 

  Αυτά τα όμορφα προς το παρόν απο την Nintendo. Γιατί προς το παρόν; Η παρουσίαση ήταν μεν εκείνα τα ~60 λεπτά αλλα απο κει και πέρα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας η Nintendo θα έχει διάσπαρτα νέα, παρουσιάσεις και ανακοινώσεις. Προβλέπετε αυπνία και καραούλι στο stream. 

  Α και για το τέλος… Κάπου εμφανίστηκε ο Miyamoto λέγοντας μας για κάποια project που ετοιμάζει. Η οθόνη στο βάθος έπαιζε κατα 99% Starfox. Hype? HYPE!!!!!

  Οτιδήποτε νεότερο είτε θα το γράφω με update εδώ είτε στο facebook οπότε ρίξτε κάνα like για να ενημερωθείτε άμεσα. 

 

 

Comments

comments