LoL – Patch notes 4.7


  Patch day λοιπόν, με το 4.7 να φέρνει αρκετά mini buffs σε ξεχασμένους ήρωες, nerf σε kha zix και kassadin και αλλαγές στα trinkets, στα towers και στο feral flare. Ας δούμε τι γίνεται.

 

  Ο Braum είναι μέσα στα αρχεία αυτού του Patch αλλα θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες μέρες

 

  Buffs για τον Gragas. Το Q – Barrel Roll του πλέον δίνει vision στα bushes και το range του Explosive Cask (R) μεγάλωσε ωστέ ο Gragas να μπορεί να κάνει περισσότερα support plays.

  Για όσους έχουν χάσει επεισόδια, o champion παίζεται πλέον σαν support (όπως σωστά είχαμε προβλέψει) μιας και όλη η δύναμη του ap του έχει φύγει στα προηγούμενα patch. Αυτή τη στιγμή έχει slow/displacement/vision και η Riot τον γυρνάει όλο και περισσότερο σε supportive role.

 

  Buffs και για τον Jarvan. To Passive του πλέον κάνει 10%max health dmg σε όλα τα levels (απο 6%) αλλα το cooldown του αυξήθηκε σημαντικά για το early game (10sec απο 6). Αυτό περισσότερο είναι buff στο γενικό all in playstyle του Jarvan. Ακόμα, μειώθηκε το mana cost του Golden Aegis (W) σε 30 σε όλα τα lvl.

 

  Είναι απίστευο πως ακόμα συνεχίζουν να nerfάρουν ασταμάτητα τον Kassadin. Μειώνεται το shield του Null Sphere (Q) σε 40-160(+0.3 AP) απο 40-200(+0.8AP) που ήτανε.

 

  Nerfs και στον άλλο συνήθη ύποπτο, τον Kha Zix. To Isolation απο το Taste their fear (Q) πλέον χρειάζεται 500 units απόσταση απο 350 που ήτανε. Fun fact, το turret μετράει σαν ally οπότε RIP tower diving. Πάνω σε όλα αυτά το cooldown ανάμεσα στα cast του Ulti (Void Assault (R)) αυξήθηκε σε 2 δευτερόλεπτα (απο 1).

  Ακόμα viable pick (μάλλον) αλλα σίγουρα του πήραν πολύ απο τη δύναμη που είχε με το isolation και την ευελιξία στα teamfights.

 

  Μικροbuff στη Lissandra όπου πλέον ακινητοποιεί τα πάντα με το που ενεργοποιήσει το Ulti (μέχρι τώρα αν είχες ήδη castάρει jump/dash κτλ δεν σε έπιανε)

 

 

  Buffs και στον Malphite, με την shield απο το Passive να ανανεώνεται πιο σύντομα στο mid/late game και με το mana cost στο Brutal Strikes (W) να πέφτει στα 25 (απο 50-70)

 

  Και τώρα η πιο αδιάφορη αλλαγή του patch… (drum roll……). Το Double Up (Q) της Miss Fortune έχει AP Ratio! Yey!

 

 

  Πέρα απο τα παραπάνω το patch διορθώνει μικρά bugs που επέτρεπαν σε Fizz/vladimir να stunαριστούν ενώ χρησιμοποιούσαν το stick/pool, ο Shen δεν θα ακυρώνει τυχαία το ulti του, το ulti του νέου Τwitch δεν θα βαράει crits στα towers (wtf) και το Ηeal δεν θα αφαιρεί το Grievous wounds (το debuff που βασικά ήταν το μόνο counter στο Heal). Και αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη πρόταση.

 

Items

 

  Όσον αφορά τα αντικείμενα, έχουμε λογικά balance changes για το Feral flare σε όλες τις φάσεις του.

  Το Madred’s razor χάνει 10ad against monsters(60->50).

  Tο Wriggle’s lantern χάνει 25 (100->75) και πλέον αξιοποιεί kills και assists σαν feral flare stacks

  Kαι τέλος, το Feral flare χάνει και αυτό 25ad against monsters, 3ad(15->12) και 5% Attack speed (35->30)

  Απαραίτητες αλλαγές που μειώνουν το early game farm για τους feral flare users αξιοποιώντας τα kill/assist stacks και που αφαιρούν λίγη απο την υπερβολική δύναμη που έδινε το feral flare στο late game.

 

Summoner’s rift

Και τώρα το πιο σημαντικό part του patch για την πορεία του παιχνιδιού.

  Τα trinkets πλέον είναι λειτουργικά στην αρχή του παιχνιδιού σε 30 δευτερόλεπτα (απο 120). Αυτό σημαίνει early game action/invades/warding και λιγότερο dance στο ποτάμι!! (επιτέλους). Αυτό παράλληλα σημαίνει λιγότερη ασφάλεια στα solo q invades και γενικά περισσότερες επιλογές για lvl 1 fights.

  Πάνω σε όλα αυτά ο δράκος δίνει 145 global gold (απο 125) κάνοντας τον ακόμα πιο σημαντικό objective, και ΟΛΑ τα turrets έχουν το damage reduction που είχαν μέχρι σήμερα το mid και το top για τα πρώτα 7 λεπτά του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν ίσως σταματήσει το αστείο με τα 4-0 push strategies και γίνει το παιχνίδι και πάλι ενδιαφέρον.

 

  Απο κει και πέρα έχουμε κάτι αλλαγές για το Dominion για τις οποίες κανείς δεν νοιάζεται και είναι δυσκολότερο να κάνεις καταλάθος ignore έναν φίλο σου αντί να του δώσεις Honor μετά το game.

  Αυτά τα όμορφα με το 4.7.  Για περισσότερα νέα, αρχαία, inactivity κτλ like us on facebook.

 

 

 

Comments

comments