Παρουσίαση όλων των αλλαγών της Preseason 2014


 

  H Riot μετά απο πολύ καιρό έβγαλε ένα video που εξηγεί σε γενικές γραμμές τις αλλαγές που έρχονται με την preseason και γενικά τους στόχους τους για τη νέα σεζόν. Επίσης ανέβασε ένα site που παρουσιάζει τις αλλαγές με λίγη περισσότερη λεπτομέρεια. To πότε θα μπεί το patch ΔΕΝ το ξέρει ακόμα κανείς. Θα σας ενημερώσω με update όποτε έχουμε νέες πληροφορίες.

  Περιττό να πώ οτι δεν υπάρχει πλέον Season 4 αλλα Season 2014  όπως πρώτα ακούσατε (όσοι ακούσατε) εδώ.

 

  Έχουμε αναλύσει πολλά απο αυτά σε παλιότερα άρθρα. Παρουσιάζω το outline με κάποιες βασικές εξηγήσεις και links όπου χρειάζεται. Για οποιαδήποτε απορία feel free να ρωτήσετε στα comments.

  Ιδιαίτερα για τις αλλαγές στο vision είχαμε κάνει μια αρκετά μεγάλη ανάλυση οπότε για ότι απορία έχετε, δείτε εδώ πρώτα.

 

Supports

  • Trinkets

  Αναλυτικές πληροφορίες για αυτά θα βρείτε στο link παραπάνω αλλα έχουν γίνει δύο ΠΟΛΥ σημαντικές αλλαγές. Τα trinkets που είναι free στην αρχή θα αναβαθμίζονται αυτόματα στο level 9. Απο το level 9 και μετά δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουμε και ένα τρίτο update με 475 gold που δίνει παραπάνω διάρκεια στα trinket.

 

Junglers

  Επίσης στο παραπάνω, αν κάποιος champion είναι μικρότερο level απο το jungle monster που σκοτωνει θα παίρνει bonus xp. Αυτό γίνεται για να μπορούν οι junglers να gangάρουν χωρίς το φόβο να μείνουν πίσω σε levels.

 

Game flow

  • Αλλαγές στα brush 

  Κόψανε πολλά brush μέσα στο παιχνίδι όπως το banana, το blue και τα top/bot με σκοπό να έχουν πιο σταθερό vision και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες warding και στρατηγικών brush fights.

 

  • Προσαρμοσμένο gold για όσους ρίχνουν turret

  150gold μοιράζεται σε όποιους είναι κοντά – 100 δίνει global. Έτσι π.χ. αν είμαι top και πέσει το bot turret παίρνω 100gold. Αν είμαι στο bot και ρίξω το turret χωρίς να ειναι κανένας άλλος κοντά παίρνω 100 απο τα global + 150 απο το local gold.

 

  • Αναπροσαρμογή στα minions.

  Όταν ρίχνουμε inhibitor αυτό επηρεάζει τη δύναμη των minions μόνο στην πλευρά που ρίξαμε και όχι σε όλο το χάρτη.

 

  • Ο drake δίνει παραπανω xp/gold όσο προχωράει το παιχνίδι.

  Επίσης δίνει global gold και local xp ανάλογα με το level του.

 

  • Bounties

  Μικρότερα rewards στα early kills για να αποφύγουνε το snowball και απο κει και πέρα προστέθηκαν και assisting streaks.

 

  • Death timers

  Μικρότερα death timers στα early levels.

 

  •  Summoner Spells

  Αφαιρέθηκε το clarity kai to revive απο το summoner’s rift και γίνανε μικροαλλαγές σε όλα τα υπόλοιπα εκτός απο το cv/flash και barrier.

 

  Αυτά τα όμορφα. Το πως θα επηρεάσουν όλα αυτά την καινούρια season και το competitive play θα το δούμε στην πράξη. Σίγουρα θα βλέπουμε πολύ πιο πρόθυμα supports και junglers μια και αυξήσανε ακόμα περισσότερο το impact τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    Ώς γνωστόν like us on facebook για περισσότερα νέα. Είμαι στη διάθεση σας για απορίες κτλ στα comment παρακάτω. Το Disqus είναι απο τα πλέον εύκολα και διαδεδομένα συστήματα σχολιασμού και αξίζει 100% τον κόπο να έχετε ένα account.

Comments

comments