Οι αλλαγές στο roster των TSM


 

  Πρίν λίγες ώρες είχαμε την ανακοίνωση για το καινούριο roster των TSM.

  Όπως όλοι λέγαμε εδώ και καιρό, ο Reginald ήταν κάκιστος για τα νέα δεδομένα του league και παρόλο που οι TSM τα πήγαν σχετικά καλά στη season 3 θα μπορούσαν να πάνε ακόμα καλύτερα με ένα πιο φρέσκο και λιγότερο εγωκεντρικό midlaner.

  Έτσι ο Reginald, αισίως, αποχωρεί απο midlaner και πάει στη θέση του coach ενώ στη θέση του έρχεται ο Bjergsen!! Δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει μιας και ο ίδιος είχε κάνει διάφορα teaser τις τελευταίες εβδομάδες μέσω twitter και μέσω φωτωγραφιών με μέλη των tsm κτλ.

  Ο Bjergsen ήταν ο midlaner των Ninjas in Pyjamas και θεωρείται μαζί με τον Rekkles και τον Pobelter απο τα παιδιά θαύματα του league. Στο περσινό spring split με το που πέρασε το όριο ηλικίας και μπήκε στην ομάδα, κατάφερε να κάνει τους τότε CW(μετά NiP) μια απο τις πλέον δυνατές ομάδες του ευρωπαικού LCS. Το τι θα απογίνουν οι NiP μετά απο αυτή τη μετακίνηση είναι άξιο απορίας. Oι ΝιP ήδη είχαν δύο μεγάλες αλλαγές με δύο μέλη των SΚ να πηγαίνουν στην ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι και o Ocelote που ανακοινώθηκε ως sub των SK και θα είναι free agent σε λίγες μέρες, ίσως καταλήξει εκεί. Περίεργες μετακινήσεις..

Έτσι λοιπόν πλέον το roster των TSM είναι:

Marcus “Dyrus” Hill – Top Laner
Brian “TheOddOne” Wyllie – Jungler
Søren “Bjergsen” Bjerg – Mid Laner
Jason “WildTurtle” Tran – AD Carry
Alex “Xpecial” Chu – Support

Andy “Reginald” Dinh – Coach

 

  Πλέον, λογικά, shot caller θα είναι ο Xpecial που ως γνωστόν είναι και ο main strategist των TSM. Mε λίγο καλό attitude και αν καταφέρουν να “δέσουν” πιστεύω οτι οι TSM έχουν όλα τα φόντα για να είναι top NA στη season 4 και απο κει και πέρα βλέπουμε.

Δείτε την ανακοίνωση απο τον reginald και ένα highlight bjergsen video παρακάτω.

Θεωρείτε σωστή την αλλαγή; Πιστεύετε οτι θα ωφελήσει την ομάδα;

 

 

Comments

comments