Τα 50 καλύτερα free Pc Games


To pcgamer δημοσίευσε μια λίστα με supposedly τα 50 καλύτερα free pc games. Θα συπληρώσω και εγώ κάποια με edit στη διάρκεια της ημέρας αλλα θεώρησα καλό να μοιραστώ το link ώστε να πάρει ιδέες ο οποιοσδήποτε. Προσωπικά αγαπημένα απο αυτή τη λίστα είναι τα εξής:

Meat boy – Παρόλο που φαίνεται πολύ παλιό σε σχέση με το super meat boy είναι ένα πολύ ευχάριστο platform

flow – Αν και δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω 100% παιχνίδι το οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο ώστε να απασχολήσει κάποιον για αρκετή ώρα

QWOP – Η επιτομή του derp και ο εφιάλτης του OCD. Φυσικά και έκατσα να το βγάλω παλιότερα. Fun flash game.

Robot Unicorn attack – Υπήρχε στο facebook. Είναι απο αυτά τα platformers με τα double jump και τα απαραίτητα reaction times. Το προτείνω άνετα για χασοώρα.

Slender – Μπορεί προσωπικά να μη το εκτιμώ καθόλου αλλα είναι hyped για κάποιο λόγο. Όλο και κάποιον θα καταφέρι να κρατήσει και να ξαφνιάσει.

Alien swarm – Αξιοπρεπές steam co – op. Αυτιστικό σε μεγάλο βαθμό αλλα για free game δε λές κουβέντα.

Trackmania – Μάλλον το καλύτερο παιχνίδι στη λίστα. Είναι τόσο υπέροχο, τόσο εθιστικό και τόσο rewarding και με άπειρο replay value λόγω των custom tracks. Έχει σχεδόν πάντα κόσμο, είναι πανάλαφρο ώστε να παίζει και σε μπακατέλες και γενικά απο τα αγαπημένα μου f2p ever.

N 2.0 – H επιτομή του gameplay για τα trial and error παιχνίδια.

Spelunky – Υπέροχο puzzle platformer που συνδυάζει retro γραφικά, καλό platforming, ουσιαστικό decision making και όλα αυτά free. Worth

Για περισσότερα games και να δείτε αν κάτι σας ταιριάζει περισσότερο ρίξτε μια ματιά στην αρχική λίστα του Pc Gamer.

 

Comments

comments